Francisc & Francesco

The story of AmmaRa

Cu 25 de ani în urmă, Viața a adus-o pe Elena Francisc în Umbria. Venea din Canada, după o experiență dramatică, în care aproape și-a pierdut viața. Inima ei era umbrită de durere. Marele caleidoscop al destinului, în care nu există întâmplare, a adus-o într-o veche fermă aflată în mijlocul pădurii, undeva între Orvieto și Assisi. Vreme de 8 săptămâni a locuit în singurătate, împreună cu animalele pădurii, cu pisici și cu păsări. A fost un timp al vindecării prin tăcere și prin scufundare în natură, dar și de conexiune profundă cu San Francesco de Assisi.

După 25 de ani, Ammara, se întoarce pe tărâmurile acestei vindecări, cu recunoștință, pentru a celebra. Nu mai este singură, ci împreună cu oameni împreună cu care Inima sa a crescut în Iubire, Compasiune și Adevăr. Este aici pentru a împărtăși fără cuvinte trăirea lui San Francesco, vindecarea prin frumusețe și bunătate. Împlinește 50 de ani. Viața este o Călătorie a Inimii. Iertarea, compasiunea, deschiderea inimii schimbă trecutul și transformă durerea în iubire, suferința în recunoștință și lacrimile în zâmbet.

San Francesco de Assisi este marele maestru al vindecării trecutului prin iubire și compasiune, cel care transformă umbra în celebrare.

Această Călătorie a Inimii, blândă și bucuroasă, în care vă invităm, este una de care noi toți avem nevoie, de restaurare a luminozității naturale a ființei, a păcii și a bucuriei de a trăi, de celebrare a vieții și a iubirii pentru noi înșine și pentru umanitate.