Călătoria Inimii

Cei care celebrează Viața

Spiritul lui San Francesco de Assisi depășește cu mult cadrul strâmt al unei religii. Este o expresie a Umanului care-și transcende, prin iubire, compasiune și curaj condiționările și devine mai mult decât personalitatea lui liniară.

În același fel Călătorii merg într-un periplu inițiatic menit să-i conducă dincolo de ceea ce au crezut că sunt. Instrumentele lor sunt cele atemporale, care aparțin Umanității eterne. Prezența care aduce cu sine percepția lărgită, deschiderea Inimii care aduce cu sine realizarea Frumuseții, Adevărului, Iubirii și Armoniei. Acestea sunt atribute ale existenței.

Sunt invitați în această Călătoria aceia care simt că trecutul se încheie atunci când alegem acest lucru, cei gata să creeze un nou viitor, cei pregătiți să ierte, să deschidă porțile inimii, să șteargă durerea pentru a trăi bucuria de a fi în viață, cei gata să celebreze existența și să se ridice, asemenea lui San Francesco de Assisi, deasupra labirintului, prin puterea propriei Inimi.

Este o Călătorie pentru cei care aleg să celebreze Viața. Vom merge pe cărările lui San Francesco în vreme ce vom coborî în propria inimă și ne vom deschide pentru a primi ceea ce Viața are să ne ofere. Libertatea și puterea de a crea în viețile noastre ceea ce vrem să trăim, se naște doar din curajul de a ne deschide inimile în fața Vieții.