Călătoria ca Inițiere

Viața este o călătorie inițiatică. Ne transformăm necontenit. La capătul fiecărei etape nu mai suntem cei care am fost. Revenim uneori în locuri importante pentru noi, încheind cicluri și urcând pe un nou nivel de al ființei noastre. Și aceasta este Inițierea transformatoare.

Mergem în Umbria, pentru a încorpora marele spirit al lui San Francesco de Assisi și a păși pe urmele sale, într-o vacanță solară și profundă, lejeră și revelatoare, dedicată celebrării, introspecției, vindecării și compasiunii, ca dimensiuni ale Maestrului lăuntric. Destinația este Călătoria în sine, a fi împreună, în vreme ce suntem cu noi înșine și a trăi revelația. San Francesco trăiește în fiecare din noi. Este un mod de a trăi, de a ne raporta la existență prin Iubire, Compasiune, Frumusețe și Adevăr. 

Vom păși pe urmele lui San Francesco, vom explora natura splendidă pe Monte Subasio, locurile de retragere ale ermiților din tradiția franciscană, vom asculta, ne vom deschide, vom respira. 

În cele din urmă, asemenea lui San Francesco, calea noastră va ajunge în Cetatea Eternă a Romei, pentru a re-cunoaște ceea ce am crezut că cunoaștem, cândva. Și aceasta este Călătoria noastră din care vom ieși transformați, luminați și plini de bucurie și recunoștință.