Călăuzele

HEFT, A&A, San Francesco de Assisi

Elena AmmaRa este visătoarea acestei Călătorii, este cea care sheruiește calea spre vindecare prin iubire, este conexiunea cu natura, cu animalele, cu spiritul locului, este cea impregnată de lumina Umbriei. Ea este spațiul în care se petrece Călătoria și cea care conține, susține, hrănește, principiul feminin al Inițierii. Este cea celebrată odată cu Viața și care, sincronic, poartă numele lui Francesco.

Subsemnatul Horia alias Agnis, profund conectat cu Adevărul care emană din aceste locuri, sunt acela care-și asumă rolul de sacerdot, de conector între dimensiuni, în momentele care cer acest lucru. El întrupează principiul masculin și deschizătorul porților între nivelurile existenței. Pentru mine, San Francesco de Assisi este una dintre cele mai spectaculoase exprimări ale Maestrului Interior din toate timpurile umanității. Cu recunoștință pentru Cunoaștere, mă înclin în fața marii Inimi, în numele meu și pentru noi toți.

San Francesco de Assisi este Inima în care vom călători, pe care o vom respira, este marea Călăuză a acestei Inițieri. El este una cu Deschiderea Inimii în fața Vieții, care vindecă orice rană, orice umbră, care transformă orice lacrimă într-un izvor de lumină. El reprezintă Cercul în care ne vom petrece cu toți, Comuniunea, ceea ce suntem împreună. 

Această Călătorie a Inimii este o expresie a Școlii Maestrului Interior și a visului despre o Umanitate iluminată, care se petrece prin fiecare dintre noi. Iar noi, A&A, cu bucurie suntem în serviciul acestei Umanități.